Destinationer

Er du usikker på, hvor din rejse skal gå hen? STA Travel er verdens største rejsebureau for studerende og unge, og vi kan tilbyde dig rejsemål over hele verden.

kangaroos at lucky bay esperance

Vi fokuserer på jorden rundt, backpacking og rundrejser til de mest kendte rejsemål for studerende og unge i alle aldre.

Nedenfor finder du en lille smagsprøve på, hvad du kan opleve på de forskellige kontinenter.

Du kan finde mere information i vores brochurer eller ved at kontakte os på telefon 70 25 21 21 eller på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.!

New Zealand

destination fiordland milford sound df 6Længere væk end New Zealand er det ikke muligt at rejse. Hvis ja, er du kommet hjem igen.

New Zealand er kendt for at være et rent og smukt land med høje bjerge, brusende floder og dybe fjorde.

Det er hjemland for bungee jumping, chin-dans, ekstrem sport, Maori, Lord Of The Rings, rugby, fish'n'chips, betagende natur, masser af får og en venlig og imødekommende lokalbefolkning.

Læs mere: New Zealand

Australien

08331215mediumAustralien er et af verdens mest kontrastrige og fascinerende lande, med tørre ørkener, frodige regnskoge, spændende storbyer og en unik dyreverden.

Sejl rundt i Whitsundays, eller surf langs Guldkysten. Oplev den nordlige regnskov som er ligeså gammel som dinosaurene, eller se solen gå ned over Western Desert.

Valget er dit og mulighederne nærmest uendelige.

Læs mere: Australien

Stillehavet

aerial 1Øde kridhvide strande, krystalblå laguner, svajende palmer og stråklædte bungalows – for mange er alt dette selve drømmen om sydhavsparadiset.

Ikke underligt, at øerne i Stillehavet er et rejsemål, mange ønsker at opleve. Dette kan for eksempel være et perfekt stop på vejen mellem Australien/New Zealand og USA. Her findes en række småøer, som egner sig perfekt til eksotisk øhopping mellem blandt andet Fiji, Cook øerne og Tonga.

Læs mere: Stillehavet

Asien

07004856mediumAsien kan uden tvivl tilbyde alt du måtte ønske dig.

Oplev befolkningen og de store variationer i kultur og religion. Udforsk højlandet, de dybe jungler og det store dyreliv. Smag på madvarer du knapt har hørt om, med curry, nudler og lokale delikatesser. Asien er et kontinent hvor det er forholdsvist let og billigt at rejse rundt.

Forud ligger derfor masser af opvelser og bare venter på at blive indtaget.

Læs mere: Asien

Afrika

07824191largeVelkommen til Afrika, kontinentet med store oplevelser lige om hjørnet og garanti for minder for livet.

Ha' kameraet klar, for pludselig kommer en løve luskende, eller også står der en elefant midt på vejen. Natur og dyreliv står i fokus i Afrika, men kontinentet kan også byde på skønne dage på hvide strande og et pulserende natteliv i storbyerne.

Vi sørger for, at du med sikkerhed rejser fra Afrika med kufferten fyldt med oplevelser.

Læs mere: Afrika

Nordamerika

grand canyon 987889 36723330Verdens tredjestørste kontinent, hvor alt er stort – store afstande, store byer, store biler, store penge, store måltider og, ikke mindst, store kontraster.

Nordamerika strækker sig fra grænsen ved Nordishavet i nord og helt ned til det Caribiske Hav i syd. Undervejs er der et hav af muligheder for at få rygsækken fyldt med varierende og storslåede oplevelser.

Læs mere: Nordamerika

Central-Amerika

cmcmd mexico mariachi bandSalsa til samba, tequila til tango og et væld af oplevelser ind imellem. 

Umiddelbart ser det småt ud på verdenskortet, men Central-Amerika er overraskende varieret. Nogen foretrækker at opleve et land i dybden, mens andre rejser på kryds og tværs.

Du kan udforske mayakulturen og ruinene i Guatemala, opleve naturen og den rige dyreverden i Costa Rica eller slappe af med snorkling og dykning i Belize.

Læs mere: Central-Amerika

Sydamerika

peru people machu picchu llamas editSydamerika udgør verdens fjerdestørste kontinent.

Her kan du slappe af på de tropiske strande, trekke i bjergene, udforske regnskoven og danse til rytmerne fra salsa og tango i storbyerne. Sydamerika er mest kendt for Inka-imperiet, Amazonas og Rio De Janeiro, men der findes et utal af fantastiske steder, du ikke må snyde dig selv for!

Er du klar? Så venter der dig unikke og spændende oplevelser for livet!

Læs mere: Sydamerika

kontakt os 325