New Zealand


Længere væk end New Zealand er det ikke mulig at rejse. Hvis du rejser længere, er du på vej hjem igen!

tourism nz logo2New Zealand er kendt for at være et rent og særdeles naturskønt land med høje bjerge, brusende floder og dybe fjorde. Landet byder på en række unikke og spektakulære oplevelser og der er nærmest uendelige muligheder uanset om du er til maleriske naturoplevelser eller et vildt adrenalin kick!

På New Zealand er der ikke langt mellem aktiviteter og seværdigheder. Her findes blandt andet ekstremsport, haka, Maori kultur, Hobbitten og Ringenes Herre, rugby, fish n' chips, fantastisk natur og indbyggere som er utrolig hyggelige og imødekommende.

Ring os på 70 25 21 21 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så hjælper vi dig med din rejse.


Video: Explore New Zealand - 5 episke oplevelser

Fakta om New Zealand

Befolkning: 4.300.000 Sprog: Engelsk og Maori
Valuta: New Zealand Dollar (NZD) Elektricitet: 230/240V. Adapter behøves
Tidsforskel: + 12 timer Landekode: +64
Visum: Danske statsborgere har opholdstilladelse max 90 dage uden visum
Klima: New Zealands klima er stort set som det danske, hvis man ser bort fra, at deres vinter er vores sommer og omvendt. Sommer er fra december til februar med temperaturer på ca. 20-30 grader. Vinter er fra juni til august, og temperaturen kan her komme ned på ca. 10 grader afhængig af destinationen.
Bedste tid at rejse: Dette afhænger helt af, hvad du ønsker af dit ophold. Sommer er bedst til vandsport, mens vinter er bedst til ski og isklatring.

Klima på New Zealand

Overvejer du hvordan gennemsnitlig temperatur og nedbør er på New Zealand? Klik på billedet for at se en større version.

Du kan også åbne klimatabellen i PDF-format.

Nordøen

414759281Med en fantastisk kystlinie og et frugtbart landskab er Nordøen på New Zealand en sand naturoplevelse.

Her er lidt varmere end på Sydøen. Landets største by, Auckland, ligger ligeledes på Nordøen. Uanset hvor på øen, du befinder dig, vil du blive mødt med et smil.

Læs mere: Nordøen

Sydøen

image 2På Sydøen i New Zealand er landskabet mere dramatisk. Store bjerge, gletschere og fjorde udgør et sandt paradis for dig, der elsker at være udendørs.

Her er næsten alt, så det er bare om at kaste sig ud i det, så længe nerverne holder.

Læs mere: Sydøen

2016 australasiaSe vores Oceanien katalog

PDF - 39 mb

Sprog: Engelsk

Klik her eller på katalogbilledet for at åbne i PDF-format.

Højreklik og vælg "Save as ... / Gem som ..." for at downloade til din computer.