Stillehavet

Øde kridhvide strande, krystalblå laguner, svajende palmer og stråklædte bungalows – for mange er alt dette selve drømmen om sydhavsparadiset.

bora bora tahiti 112411886

Ikke underligt, at øerne i Stillehavet er et rejsemål, mange ønsker at opleve. Dette kan for eksempel være et perfekt stop på vejen mellem Australien/New Zealand og USA. Her findes en række småøer, som egner sig perfekt til eksotisk øhopping mellem blandt andet Fiji, Cook øerne og Tonga.

Ring os på 70 25 21 21 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så hjælper vi dig med din rejse.

Klima på Fiji

Overvejer du hvordan gennemsnitlig temperatur og nedbør er på Fiji? Klik på billedet for at se en større version.

Du kan også åbne klimatabellen i PDF-format.

Fiji

Fiji

Stillehavet

Fiji er et sandt tropeparadis med eksotiske strande, hvor palmerne læner sig dovent ud over den hvide sandstrand. Øriget består af 300 smukke øer spredt over et enormt område.

Læs mere: Fiji

Cook Islands

Aitutaki, Cook Islands

Stillehavet

For mange er Cook-øerne selve symbolet på de smukke stillehavsøer. Disse paradisøer ligger som en perlerække midt ude i det sydlige Stillehav, og er et drømmemål for mange.

Læs mere: Cook Islands

Tonga

Tonga

Stillehavet

Øgruppen består af 170 øer, men kun 30-40 af dem er beboet. Befolkningen er rigtig venlig, og det er derfor ikke underligt, at James Cook (hvem er det?) kaldte øerne for The Friendly Islands. Kort sagt en rar og imødekommende lokalbefolkning.

Læs mere: Tonga

2016 australasiaSe vores Oceanien katalog

PDF - 39 mb

Sprog: Engelsk

Klik her eller på katalogbilledet for at åbne i PDF-format.

Højreklik og vælg "Save as ... / Gem som ..." for at downloade til din computer.