Sydamerika

Sydamerika udgør verdens fjerdestørste kontinent. Her kan du slappe af på de tropiske strande, trekke i bjergene, udforske regnskoven og danse til rytmerne fra salsa og tango i storbyerne.

colombia people cartagena colorful women 013

Sydamerika er mest kendt for Inka-imperiet, Amazonas og Rio De Janeiro, men der findes et utal af fantastiske steder, du ikke må snyde dig selv for!

Er du klar? Så venter der dig unikke og spændende oplevelser for livet!

Ring os på 70 25 21 21 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så hjælper vi dig med din rejse.

Klima i Syd-Amerika

Overvejer du hvordan gennemsnitlig temperatur og nedbør er i Syd-Amerika? Klik på billedet for at se en større version.

Du kan også åbne klimatabellen i PDF-format.

Brasilien

Brasilien

Sydamerika

Brasilien udgør halvdelen af Sydamerikas areal og er lige så stort som USA. Udover karneval i Rio De Janeiro, fodbold på Maracana Stadium og Copacabana Beach kan Brasilien også tilbyde at opleve Amazonas junglen fra Manaus og Pantanal, der er verdens største vådområde.

Læs mere: Brasilien

Argentina

Argentina

Sydamerika

Argentina er næststørste land i Sydamerika, hvilket betyder store regionale forskelle i klimaet. I den nordlige del, på grænsen til Brasilien, kan man opleve Iguassu Falls, der er på UNESCO's verdensarvliste, og i syd kan man stå på ski ned ad bjergene ved Bariloche.

Læs mere: Argentina

Peru

Machu Picchu

Sydamerika

Peru er et af de mest fascinerende lande i Sydamerika, og Machu Picchu er i den grad kontinentets mest kendte attraktion. Landet har en spændende og dramatisk historie, oplev Inka-imperiet, de mystiske Nazca-linier langs kysten  og den gamle inkahovedstad, Cuzco.

Læs mere: Peru

Bolivia

Bolivia

Sydamerika

Bolivia har verdens højeste beliggende hovedstad, La Paz, der ligger i 3.650 meters højde, samt verdens største indtørrede saltsø, Salar de Uyuni. I Bolivia findes desuden masser af smukke søer som Laguna Verde og Colorada, men Isla del Sol, der ligger i den mægtige Titicaca-sø, er et legendarisk område i inkaernes historie, og denne oplevelse må du ikke snyde dig selv for.

Læs mere: Bolivia

2016 latin americaSe vores katalog for Latin-Amerika

PDF - 38 mb

Sprog: Engelsk

Klik her eller på katalogbilledet for at åbne i PDF-format.

Højreklik og vælg "Save as ... / Gem som ..." for at downloade til din computer.

kontakt os 325