Om STA Travel

STA Travel er verdens største rejsebureau for studerende og unge. Vi har over 450 butikker fordelt på over 90 lande som dækker over 15 tidszoner.

I over 30 år har vi opbygget stor erfaring om rejser og oplevelser fra hele verden. STA Travel har over 3000 ansatte som snakker over 60 forskellige sprog. Sidste år sendte vi mere end 6 millioner kunder ud og rejse og vores globale omsætning var på over 7 milliarder danske kroner.

STA Travel Danmark har som mål at være landets største og bedste specialist på jorden rundt, backpacking og rundrejser. Vores rejsekonsulenter har rejst meget over hele verden og ønsker at dele sin kundskab og erfaring med dig. Vi sælger rejser og oplevelser til personer i alle aldre, men er du ung og studerende kan vi tilbyde de billigste og mest fleksible flybilletter som findes på markedet.

STA Travel er ikke som alle andre rejsebureauer. Vi tilbyder personlig rådgiving og skræddersyer en unik rejse som passer til dine ønsker og behov. På grund af vores globale styrke samarbejder vi med de bedste flyselskaber og har gode aftaler med forskellige leverandører indenfor landtransport, overnatning og oplevelsesture.

Medlem af Rejsegarantifonden

rejsegarantifonden Image1STA Travel er et brand og binavn under Australienrejser Aps (CVR 32300243) og er medlem af Rejsegarantifonden med nr. 2287.

Vores kunder

Vores målgruppe kan egentlig ikke defineres udfra alder. Vi hjælper alle, men ofte er vores kunder i alderen 18-33 år, studerende og rigtig sultne på deres livs rejse. Vores kunder rejser for at opleve noget nyt, møde nye mennesker og lære sig selv bedre at kende. De ønsker fleksibilitet, god service og er altid klar på udfordringer.

Vi tror på, at det at rejse en unik måde at opleve på. At møde andre mennesker og kulturer "face to face with the world" er den bedste måde at lære verden og sig selv bedre at kende.

Vores styrke er personlig service og opfølgning som vil gøre netop din rejse til noget helt specielt. Kontakt os så skal vi hjælpe dig med dit livs oplevelse!

Hvorfor vælge STA Travel

  • STA Travel har de bedste jorden rundt billetter for studerende og unge både på pris og fleksibilitet

  • Vores jorden rundt specialister har en bred rejseerfaring og kan give dig ekseptionel hjælp om de steder du ønsker at rejse til

  • Du kan ændre rute og dato både før og efter afrejsen fra Danmark

  • STA Travel har over 450 kontorer over hele verden som kan hjælpe dig undervejs

  • Vi findes ligeledes i kendte guidebøger som bl.a. Lonely Planet

kontakt os 325