Oplevelsesture

Undgå de største turistfælder og tag ”off the beaten track”. Lær andre kulturer at kende og oplev noget unikt, som gør din rejse til noget uforglemmeligt.

rocktheboat exploreremoteislands

På grund af vores globale styrke samarbejder vi med de bedste leverandører og kan derfor tilbyde dig et bredt udvalg af oplevelsesture over hele verden. Nedenfor finder du en lille smagsprøve, men du kan finde mange flere ture i vores brochurer eller ved at kontakte os på telefon eller email.

Alle vores ture er med Guide, transport og overnatninger. Små grupper med internationale medrejsende

Her er nogle forslag til forskellige oplevelsesture, som kan give dig ideer og inspiration. Vi har uendeligt mange ture og kombinationsmuligheder, så kontakt os via email eller telefon, så skræddersyer vi din drømmerejse.

Kontakt os for mere information: 70252121 eller på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Afrika

the desert elephants of northern namibia 19993801Afrika er et fantastisk kontinent!

Tag på en guidet safaritur og oplev nationalparker, fremmede kulturer og selvfølgelig ”The Big 5”. Du kan overnatte midt i ørkenen blandt elefanter og løver, mens du nyder den smukke solopgang.

Vores ture tager dig med til mange forskellige seværdigheder og giver dig mulighed for at lære landet rigtig godt at kende på en måde, som du ikke kan komme til på egen hånd. Det er den bedste og mest trygge måde at opleve Afrika på!

Læs mere: Oplevelsesture i Afrika

Asien

greatwall sunrise largeAsien er fyldt med farver, smag og oplevelser i alle varianter.

Gå på den kinesiske mur, oplev solnedgang fra Angkor Wat eller besøg Taj Mahal. Det er forholdsvis let at rejse rundt i Asien, men ikke helt uproblematisk når det kommer til sprog og de til tider begrænset transport-alternativer.

Med en erfaren guide slipper du for disse problemer - de ved hvad, hvor og hvordan og vil bidrage til at din rejse bliver en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere: Oplevelsesture i Asien

Latin-Amerika

machu picchu 59667781Latinamerika har meget forskelligt at byde på, fra eksotiske strande til historiske ruiner og urgammel historie.

Du kan blandt andet vandre på den berømte Inka-sti til Machu Picchu, opleve det fantastiske dyreliv på Galapagos-øerne eller tage turen til et af verdens største vandfald, Iguassu Falls.

Tag på en guidet tur, på den måde får du mest muligt ud af din rejse og endnu flere oplevelser med hjem. Samtidig kommer du helt tæt på lokalbefolkningen.

Læs mere: Oplevelsesture i Latin-Amerika

Nord-Amerika

mount rushmore 172560 4862Oplev det bedste af det meste i USA og Canada.

Hvis du vil kunne sige, at du har været der, er det ikke nok kun at besøge storbyerne! Kom helt ”off the beaten track” og udforsk de bedste steder, som er umulige at finde på egen hånd. På denne rundrejse vil du også møde andre backpackere, der er ivrige efter af opleve nye steder og prøve nye udfordringer.

Nordamerika er så meget mere end bare Las Vegas, Hollywood og New York!

Læs mere: Oplevelsesture i Nord-Amerika

Oceanien

cook islands 282571451"Down Under" findes der ubegrænset mange muligheder.

I Australien kan du opleve ørkenlandskab, tropisk regnskov og herlige surfsteder. På New Zealand kan du gå fuldstændig crazy og teste dig selv indenfor alle typer af aktiviteter samtidig med at du nyder den smukke natur. Og får du for lidt sol, hvide strande og svajende palmer så ligger der en række af små herlige øer i Stillehavet og bare venter på dig.

Vores rundturer vil i den grad give dig oplevelser du aldrig vil glemme!

Læs mere: Oplevelsesture i Oceanien

kontakt os 325